GEBESTAM BIL & PLÅT AB

Tjänster

Just nu söker vi en BILSKADEREPARATÖR/PLÅTSLAGARE!

Bilskadereparatör/Bilplåtslagare

Arbetsbeskrivning:

Som bilplåtslagare är du framförallt ansvarig för att utföra alla typer av plåtarbeten med hög kvalitet och effektivitet. Vi värdesätter gott samarbete och teamkänsla samt ansvar mot kunden. Tjänsten innefattar till största del skadereparationer, montering/demontering, plastreparationer samt viss glasarbete.

Kunskaper:

Vi söker dig som är utbildad bilskadereparatör, gärna med ett par års erfarenhet. Du behärskar alltifrån enkla reparationer till stora strukturskador och måttriktning av olika slags karosseriskador. Viktigt är att du behärskar svenska i både tal och skrift då det är ett krav att kunna läsa och förstå arbetsbeskrivningar i Cabas.

Personliga egenskaper:

Du är social & positiv samt gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Du är också strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga (även under tidspress). Självfallet har du ett stort bilintresse!

Företaget:

www.gebestam.se

Varagtighet/arbetstid:

Tillsvidare, vi tillämpar provanställning. Heltid.

Lön: Fast lön.

Kontaktperson: Stefan Gebestam 08-292130. Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Puff1

 

 

Lediga tjänster!

 

Bilskadereparatör/Bilplåtslagare

 

Kontakta Stefan Gebestam 08-29 21 30 

 

 

 

 

 

Röd bil

Hur gör jag när olyckan är framme

1. Anmäl skadan till försäkringsbolag.

2. Vi besiktigar din bil och dokumenterar skadan. Tidsbokning.

3. Vi beställer de delar som behövs.

Skadeanmälan 

 

Lackverkstan2

Reparationer

Gebestams Bil & Plåt innehar medlemskap i Motorbranschens Riksförbund, branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder.

 

 

 

 


Kontakta oss


Fyll i formuläret nedan.